Brandwerende houten ramen

Verwante producten

 

 

Bij brand is slechts één ding belangrijk : Dat uw woning of bedrijfspand zo lang mogelijk beschermd is tegen het vuur. Uw veiligheid en dat van andere aanwezigen moet immers altijd gegarandeerd zijn, of de brand nu in uw eigen pand begint of bij een pand in de buurt.

brandwerende houten ramen
 

 

 

 

 

 

Het toepassen van brandwerende ramen in de utiliteitsbouw is afhankelijk van vele factoren zoals de lengte van vluchtwegen, loopafstanden, bezettingsgraden en de functie van de ruimte (bij voorbeeld als er een garage aan de woning gebouwd is met een directe toegang tot de woning).

 

Door het gebouw met brandwerende raamconstructies te onderverdelen wordt een verhoogde beveiliging aangeboden voor de gebruikers van het gebouw terwijl het ook een meerwaarde aan het pand bezorgt. 

De brandwerende oplossingen van EVM :

 

·            Verzekeren u veilige evacuatie voor alle mensen binnenin het gebouw.

·            Beperken de toename van temperatuur van minimum van 30/60/90 en 120 minuten, om mensen aan de andere zijde van de brand te beschermen en geeft een tijdskrediet voordat de brand zich binnen en buiten het gebouw verspreidt.

·            Isoleren u in geval van brandende gebouwen in de omgeving.

 

 

 

● Bescherming van personen en goederen ● Beschering tegen brandoverslag

● Werkt schadebeperkend ● Productie in België ● Lange levensduur

 

 

 

Het uitgebreide gamma van raamconfiguraties biedt u opties en combinaties waarmee zowel particulieren als bedrijven aan de slag kunnen.

Alle systemen zijn getest in samenwerking met geïnformeerde instellingen doorheen Europa, die de vereiste configuraties certificeren.

De raamsystemen worden aangevuld met volgende brandwerende beglazingen :

Pyrobelite, Pyrobel, Pyrostar, Pyroswiss, Contraflam, Pyrodur, Vetroflam, Pyran, Pyroguard, Pyrostop.

 

E130/E160/E190/E1120


 

 

Meer informatie op: http://evmglass.com/brandwerend-glas/