Smart glass

Verwante producten

Van nature voelen we ons aangetrokken tot natuurlijk licht. Het is onmisbaar voor ons welzijn en onze planet. Voor ons interieur thuis en op het werk lijken we altijd weer naar bronnen van daglicht te grijpen.

 

Door een technologische doorbraak is het pad geëffend voor een betere beheersing van lichtinval in gebouwen maak kennis met Halio, 's werelds meest geavanceerd daglichtsysteem.Halio zorgt er bovendien voor dat we ongestoord kunnen genieten van een fantastisch uitzicht :

 

Met Halio blijft u in contact met de buitenomgeving, dankzij een onbelemmerd zicht. Danlzij het perfect neutrale en transparante design van Halio valt het daglicht optimaal binnen.

 

Als de lichtinval te sterk wordt, wordt Halio automatisch donkerder, maar we kunnen ook zelf bepalen hoeveel licht er binnenkomt.

 

 Dankzij de uniforme schakeling zijn ook tussenschakeringen mogelijk.

Résultat de recherche d'images pour "Halio smart glass picture"


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Halio verandert kamers en andere ruimten in ware heiligdommen van daglicht, dankzij intelligent glas dat mooier, veelzijdiger en responsiever is dan alle eerdere technologieën.

 

Halio ziet er net zo uit als gewoon glas, maar biedt bescherming tegen schittering en houdt ongewenste warmte buiten.

  

Halio is bijzonder gebruiksvriendelijk dankzij de intuïtieve draadloze interfaces: een eenvoudig paneel, een mobiele app en stembediening.