Welkom

EVM bestaat al meer dan 100 jaar als “Trading Company” voor de hele West-Europese markt en Overzee, zowel voor particuliere als professionele gebruiker.

Onze specialisatie is gericht op het leveren en/of plaatsen van alle restauratiebeglazingen.
Wij beschikken ook over een zeer grote voorraad in zowel enkel of gelaagd monumentenglas, tevens fabriceren wij dubbel monumenten glas met een dikte van 10mm en krypton gas vulling.

De moderne architectuur en de toepassing van de nieuwste normen eisen steeds meer grote glaspartijen in gelaagd gehard met HST, dubbele en driedubbele beglazing met structurele verlijming, assemblage met Vanceva PVB om verschillende kleuren te verkrijgen of met een extra helder glas om de groene tint te verminderen in de glasmassa en de lichttransmissie te verhogen.


Vanceva

Brandwerend
Wij bieden eveneens een breed gamma van brandwerende en vlamwerende glasproducten met alle benodigde proces-verbalen, alsook brandwerende houten ramen.

Gebogen glas koppelt vrijheid in architecturale vormgeving aan de voordelen en kwaliteiten van glasproducten, deze zijn zowel mogelijk in gehard, gelaagd of dubbel glas.
Gebogen glas

EVM verdeelt op de Belgische markt flexibele glaswanden zowel in geïsoleerde als ongeïsoleerde versies. Beide krijgen steeds meer aandacht voor hun verschillende toepassingen zoals balkonbeglazing, afscheiding van pergola en veranda alsook afscheiding van twee ruimtes binnenshuis.

Balkonbeglazing