Vouwwanden
Ook gekend als: Glazen vouwdeur, Vouwwand systeem, SF50, SF55, SF75
vouwwanden

Vouwwand systemen

Een heel nieuw uitzicht

Vouwwand systemen transformeren welvaren in welzijn. Met de royale openingsmogelijkheden bieden zij een maximale opening van de ruimte zonder afbreuk te doen aan de hoogste eisen op het gebied van warmte isolatie en veiligheid. Creëer een plek voor grenzeloos goed gevoel.
De innovatieve vouwwanden zijn wereldwijd kwalitatief van het hoogste niveau. Door de grote keuze uit materialen - aluminium, hout of een combinatie daarvan - kunnen voor bijna alle eisen individuele oplossingen gevonden worden, die precies op uw speciale behoeften worden aangepast.

Gewoon veelzijdig

Het grote pluspunt van de vouwsystemen is hun veelzijdigheid. Verschillende glasdiktes of verschillende materialen: wij hebben het juiste product voor iedere wens. De royale beglazing kan gemakkelijk geopend en gesloten worden door de met elkaar verbonden panelen. Een transparant all-roundsysteem met garantie op kwaliteit en duurzaamheid.

vouwwanden

Productoverzicht

SF 50 aluminium vouwsysteem zonder warmte-isolatie

Dit systeem is gebaseerd op het SF 45-systeem. Het verschil zit 'm voornamelijk in de verbeterde loopeigenschappen. Daarnaast kan er dankzij de grotere stabiliteit zonder problemen een hogere windbelasting opgevangen worden en kunnen er elementen geïnstalleerd worden tot een hoogte van 3.800 mm.

vouwwanden
SF 50c niet-geïsoleerd aluminium vouwsysteem met houtbekleding

Het systeem biedt alle voordelen van een aluminium systeem, maar creëert ook voor natuurliefhebbers een warm, huiselijk gevoel door de bekleding van alle aluminium profielen met echt hout aan de binnenzijde. Uw interieur wordt zo zeer behaaglijk.

vouwwanden
SF 55 aluminium vouwsysteem met warmte isolatie

Met zijn compacte inbouwdiepte beschikt het aluminium vouwsysteem SF 55 over zeer goede warmte isolerende eigenschappen en is daarom bijzonder geschikt voor de afsluiting van verwarmde woonruimten.

vouwwanden
SF 55c geïsoleerd aluminium vouwsysteem met houtbekleding

Ook het aluminium vouwsysteem SF 55c is net zoals het systeem SF 50c met echt houtbekleding aan de binnenzijde uitgevoerd, maar heeft het bijkomende voordeel van warmte isolatie, die vooral in de koude wintermaanden zeer overtuigend is.
draaikiep raam.

vouwwanden
SF 70 aluminium vouwsysteem met warmte isolatie

Het aluminium vouwsysteem SF 70 onderscheidt zich door uitstekende warmte isolerende eigenschappen en een groot aantal constructiemogelijkheden. Bovendien onderscheidt het systeem zich door de mogelijke integratie van een draaikiepraam.

vouwwanden