Vanceva glasGelaagd glas gemaakt met Vanceva producten verschaft oplossingen aan vele architectonische ontwerpuitdagingen en is daarboven het enige glas dat duurzaamheid, hoge prestaties en multifunctionele voordelen biedt en tegelijkertijd de esthetische verschijning van het glas intact houdt.

Het gekleurde tussenlagensysteem van Vanceva kan een breed spectrum aan kleuren en stemmingen creëren. Vanceva is geschikt voor gebruik in puien, atriums, dakramen, scheidingswanden en vergaderzalen. De ontwerpen zijn expressief en mooi, met onderscheidende tinten die van subtiel tot extreem kunnen variëren.

De gekleurde tussenlagen van Vanceva zijn gebaseerd op rood, geel, blauw, zwart en wit en kunnen met maximaal vier lagen gecombineerd worden om zo meer dan 1000 verschillende kleurmogelijkheden te creëren, gaande van neutrale, zachte vaalwitte en bruine tinten tot levendige, helder paarse en oranje tinten. De keuze van de tussenlagen wordt door de gewenste eindkleur van het glas bepaald.

Het gelaagd aspect zorgt voor veiligheid en daarenboven kan deze tussenlaag makkelijk gecombineerd worden met een inbraakwerende, kogelwerende, geluidswerende en UV-werende beglazing.
Vanceva glas


Vanceva glas

 

Vanceva glasVanceva glasVanceva glasVanceva glas

Vanceva glas