Schuifsystemen
Ook gekend als: Vouwwand systeem, Horizontale schuifwanden
Het volle zicht

Ingang en de gevel zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Geef uw potentiële klanten en gasten de gelegenheid uw product of dienst beter te leren kennen. Ontwerp uw bedrijfsingang in een moderne, open en transparante stijl. De grote glazen oppervlakken – die naar wens geopend kunnen worden – verlagen de drempel om binnen te lopen aanzienlijk – essentieel voor winkels, showrooms en vele horecabedrijven.

Horizontale schuifwanden bieden u uitstekende perspectieven voor grootschalig ruimtelijk effect. In de vorm van een modern ontwerp wordt een sfeer gecreëerd, waarin mensen zich op hun gemak voelen en perfect met elkaar kunnen communiceren. De transparante glaspanelen zijn afzonderlijk beweegbaar en brengen een algemeen visueel effect voort dat door openheid en transparantie uitnodigend werkt en aan verschillende situaties aangepast kan worden. Door het aantrekkelijke glasontwerp onstaan individuele oplossingen voor ruimten die vanwege hun transparantie een bijzondere aantrekkingskracht hebben. Dit type binnenruimte-architectuur is er juist op gericht dat men zich ongedwongen kan bewegen – in het dagelijks leven of op het werk. Dit geldt zowel voor winkelpassages als voor musea. In hotels en restaurants is het effect even indrukwekkend als in foyers, kantoren en conferentieruimten.

De toepassingsmogelijkheden van de horizontale schuifwanden zijn bijna oneindig. De glaselementen geven u ongehinderd zicht op de hele ruimte, maar zijn zelf nagenoeg onzichtbaar. Juist daardoor vormen zij functionele ingangen en afgesloten ruimten binnen een groter verband en brengen zo een natuurlijke sfeer, elegantie en ruimtegevoel tot stand. De ongeëvenaarde keuze in verschillende oplossingen voldoet aan de hoogste eisen.

Open voor nieuwe dingen

Gevels, winkelingangen kunnen met de horizontale schuifwanden van SUNFLEX over de gehele breedte gemakkelijk en zonder obstructies gesloten en weer geopend worden. De enkele, niet aan elkaar vastzittende panelen kunnen eenvoudig op een positie naar keuze als ruimtebesparend pakket worden opgeborgen. Bouwaansluitingen op de vloer zijn niet nodig, want het systeem werkt zonder vloerrails. Dit maakt het systeem uitermate geschikt als ruimteverdeler en scheidingswand.

Systeeminformatie

de elementen worden in geopende toestand op een parkeerstation geparkeerd
de indeling van de panelen en het ontwerp van het parkeerstation zijn vrij te kiezen
hangende constructie zonder onderrails
naar keuze met of zonder deurpaneel leverbaar
vergrendeling vindt plaats via een kantschuif en vloerbussen
ook leverbaar met extra vergrendeling in de vorm van greep, slot en cilinder
dubbele borstelafdichting aan de boven- en onderkant van het glas
slijtvast en onderhoudsvrij beslag
panelen worden op maat gemaakt
diverse accessoires, beglazingen, sloten, kleuren, afwerkingen, houtsoorten enz. mogelijk

schuifsystemen

schuifsystemen

schuifsystemen

schuifsystemen

schuifsystemen
Productoverzicht

SF 40 H-S-W volglas horizontale schuifwand
Dit transparante volglas systeem zonder verticale stijlen aan de paneelranden bestaat uit enkele, niet aan elkaar verbonden schuifpanelen. Dit maakt het bijzonder veilig in de bediening en onderhoudsarm.

SF 50 H-S-W horizontale schuifwand omkaderd zonder warmte isolatie
Bij dit aluminium vouwsysteem gaat het om de niet geïsoleerde variant van de SF 55 H-S-W. Het bestaat uit een hoogwaardige materialen die in elke situatie stand houden.

SF 50c H-S-W horizontale schuifwand ongeïsoleerd aluminium met echt hout bekleed
Het systeem met niet geïsoleerde aluminium profielen is aan de binnenkant bekleed met echt hout. Naast zijn aantrekkelijke design kenmerkt dit systeem zich vooral door de gemakkelijke bediening.

SF 55 H-S-W horizontale schuifwand met warmte isolatie
De parkeerstand van de schuifpanelen kan bij dit warmte geïsoleerde aluminium vouwsysteem afzonderlijk bepaald worden. Er kunnen verschillende uitvoeringen van de openingsrichting en paneelindeling gerealiseerd worden. Zodoende kan de warmte geïsoleerde schuifwand in vrijwel alle ruimten toegepast worden.

SF 55c H-S-W horizontale schuifwand geïsoleerd aluminium met echt hout bekleed
Dit in tegenstelling tot SF 50c H-S-W uit warmte geïsoleerde aluminium profielen bestaand systeem is eveneens aan de binnenkant met hout bekleed. Het elegante ontwerp en de gemakkelijke bediening van dit gerelateerde model blijven behouden.

SF 65 H-S-W houten horizontale schuifwand met warmte isolatie
Het H-S-W 65 systeem bestaand uit gelamineerd hout is in vele houtsoorten en met verschillende afwerkingen beschikbaar. Zo wordt de woonruimte niet alleen behaaglijk, maar kan ook op individuele smaak worden aangepast.


Bediening

A: Het draaien van het deurpaneel
B: Schuiven van het paneel naar de openingszijde
C: Panelen in het parkeerstation

schuifsystemen